1430500hoofdpijn

Afspraak maken

Wij zijn op werkdagen en op zaterdag telefonisch bereikbaar telefoonnummer 0492-77 63 79.

Mochten wij de telefoon niet kunnen aannemen dan kunt u de voicemail inspreken. Wij bellen binnen een uur terug. U kunt ook een email sturen naar info@niekvanberlo.nl .

Wij streven ernaar om u binnen 24 uur in te plannen voor uw eerste bezoek.

Gelieve voor uw eerste bezoek het online-intakeformulier in te vullen.

 Afzeggen

Voor het wijzigen of annuleren van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0492-77 63 79.

Als u een gemaakte afspraak wilt afzeggen, dan kan dat. Wij verzoeken u wel om dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. U kunt dat per e-mail doen of telefonisch contact met ons opnemen. In het weekend kunt u een afspraak afmelden door de voicemail in te spreken.

Als u de afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt of niet op de afspraak verschijnt, kan het zijn dat we deze kosten bij u in rekening brengen.

Intakeformulier

Fysiotherapie Niek van Berlo heeft voor haar patiënten een online-intakeformulier ontwikkeld. Het is de snelste weg naar het maken van een behandelafspraak. Het formulier is zó opgesteld dat het gemakkelijk is in te vullen. Na het invullen van het digitale formulier kunt u het naar onze praktijk mailen. Alle stappen wijzen zich vanzelf. Uw behandelend fysiotherapeut zal uw klacht en situatie op voorhand doornemen om u bij een eerste bezoek zo adequaat mogelijk te kunnen adviseren.

online-intakeformulier