Niek van Berlo Fysiotherapie is een kleinschalige,vooruitstrevende praktijk met drie vestigingen in Helmond en Milheeze. Een praktijk waar u gemakkelijk binnen stapt en waar u nog persoonlijk en steeds door dezelfde therapeut geholpen wordt. Het team onder leiding van de ervaren fysiotherapeut Niek van Berlo staat voor u klaar. Wilt u snel en vakkundig geholpen worden? Neem dan contact met ons op.

350niek

Niek van Berlo

Praktijkhouder/Fysiotherapeut

Niek van Berlo (1971) is in 1997 afgestudeerd als fysiotherapeut. In hetzelfde jaar startte hij zijn eigen praktijk in Brouwhuis. De huidige praktijk heeft drie vestigingen,één in Brouwhuis, één in Milheeze en één in de binnenstad van Helmond.

Als oud-wedstrijdatleet heeft hij grote affectie voor de sport en in het bijzonder voor de revalidatie van de (sportende)mens. Als medisch begeleider is hij ondermeer actief geweest voor de KNVB. Daarnaast heeft hij de cursus Mulligan Concept en Medical Taping afgerond. Zijn interesse en expertise ligt met name in de revalidatie van schouder- en knieletsels.