WIJ BRENGEN U IN BEWEGING

Bewegen is goed voor ons allemaal! Wij willen u graag helpen om meer in beweging te komen en te blijven zodat u zo fit en gezond mogelijk wordt en blijft. Hiervoor hebben we verschillende groepstrainingen zoals FysioFit, GymFit en SeniorenFit. Het is natuurlijk ook mogelijk om individueel te trainen.

FysioFit

Trainen bij een fysiotherapeut biedt vele voordelen, zoals een deskundige begeleiding. Misschien wilt u trainen omdat u uw conditie wilt verbeteren, wilt afvallen, ouder wordt of (top)sporter bent. Afhankelijk van uw wensen, trainingsmogelijkheden en fysieke conditie, stellen we uw doel(en) vast en werken we samen met u een persoonlijk trainingsprogramma uit. 

Het niveau van uw training  is afhankelijk van uw lichamelijke toestand. U traint in groepsverband, maar daarbinnen volgt u uw eigen trainingsprogramma. De eerste paar keer begeleidt de fysiotherapeut u bij de gehele training. In de loop van de tijd traint u steeds zelfstandiger en zal de fysiotherapeut u coachen. Duur van de les is 60 minuten.

Kosten
Voor aanvang van de groepstrainingen vindt er een intake plaats door een fysiotherapeut. De kosten hiervoor zijn € 20,-

1 maal per week € 75,- per 3 maanden
2 maal per week € 105,- per 3 maanden

GymFit

Een gevarieerde groepstraining van 40 minuten volgens het HIIT principe (hoge intensiteit interval training)waarbij oefeningen voor de buik, billen en benen afgewisseld worden met kracht- en conditieoefeningen op apparatuur. 

Deze lessen vinden op dinsdag- en donderdagavond plaats van 19.00-19.40.

Kosten

1 maal per week € 47,85 per 3 maanden

2 maal per week € 59,85 per 3 maanden

SeniorenFit

Wilt u zich ook fitter en vitaler voelen?

Sporten en bewegen helpt je om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Het helpt je een goede conditie te behouden en je lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je langer de activiteiten kunt blijven doen die je graag doet.

SeniorenFit is een gevarieerde groepstraining van 30 minuten waarbij je op een ontspannen en gezellige manier olv een fysiotherapeut werkt aan je kracht, conditie, stabiliteit en lenigheid.

Kosten
1 maal per week € 38,85 per 3 maanden
2 maal per week € 47,85 per 3 maanden

Trainen bij chronische aandoeningen

Regelmatig bewegen is één van de beste manieren om een betere gezondheid te krijgen en te houden. Lichamelijke beweging is goed voor het hart, de bloedvaten en de longen en verkleint de kans op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker.

Maar het kan ook een heilzame werking hebben op mensen die al last hebben van een chronische aandoening. Denk daarbij aan hartziekten die te maken hebben met slagaderverkalking, maar ook ouderdomssuiker, botontkalking, beroerte en depressie.

Indien u een chronische aandoening hebt is vergoeding door uw zorgverzekering vaak mogelijk.Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verantwoord trainen

Of u nu wel of geen lichamelijke klachten hebt bij ons kunt u terecht om aan uw fitheid te werken. Plezierig trainen voor alle leeftijden in een kleinschalige en veilige omgeving. 

We hebben een deskundig team dat samen met u werkt om uw persoonlijke trainingsdoelen te realiseren. Plezier en resultaat staan bij ons voorop. U kunt deelnemen aan een van de groepstrainingen of individueel trainen maar altijd wel onder persoonlijke begeleiding.

Niek van Berlo

Deltaweg 8

5709AC Helmond

Telefoon

0492-776379

Openingstijden

ma-vrijdag 08.00-18.00 uur