1430500hoofdpijn

Wanneer fysiotherapie?

Beginnende of langdurige lichamelijke klachten? Last van uw nek of rug? Stijve spieren? Een (sport)blessure? Of moet u revalideren na operatie, botbreuk of trauma?

Als u last heeft van lichamelijke klachten kunt u een fysiotherapeut  bezoeken. De fysiotherapeut is specialist in bewegen en is toegankelijk zonder verwijzing. Hierdoor is de fysiotherapeut tegenwoordig vaak het eerste aanspreekpunt voor bewegingsgerelateerde klachten.

Het lichaam heeft een heel mooi zelf-herstellend vermogen en veel aandoeningen genezen vanzelf. Maar helaas is dat niet altijd het geval en dienen we het lichaam te helpen bij de genezing. Een heldere diagnose van het probleem en de achterliggende oorzaak is dan erg belangrijk. Waar gaat het mis? Wat is de optimale behandeling? En hoe lang gaat het herstel duren?

Kwaliteit

Al onze fysiotherapeuten zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Wij staan voor een professionele en doelgerichte aanpak.

Wat behandelen wij?

Wij behandelen algemene fysiotherapeutische problemen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd op het gebied van sport en revalidatie.

U kunt bij ons ook terecht voor:
· manuele therapie volgens Mulligan Concept

· medical taping

Fysiotherapie Niek van Berlo verzorgt ook individuele of groepstraining bij COPD en Claudicatio Intermittens(etalagebenen).

Daarnaast beschikken wij over een moderne oefenruimte waar u kunt  trainen tijdens uw verdere herstel ter ondersteuning van uw reguliere fysiotherapeutische behandelingen. Of na afloop van uw revalidatie om uw kracht,conditie en algehele belastbaarheid te onderhouden.

Indien u niet naar de praktijk kunt komen en uw arts heeft dit voorgeschreven dan behandelen wij ook aan huis.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. U kunt bij ons nog dezelfde dag terecht voor een afspraak.

maak een afspraak