Afspraak maken

U kunt bij ons op verschillende manieren een afspraak maken, net wat u uitkomt! En veelal kunt u binnen 24 uur terecht (m.u.v. zon- en feestdagen), zelfs in de avonden en op zaterdag.

Wilt u direct contact? Belt u dan met: 0492-776379. Wij staan u graag te woord! Mocht u ons onverhoopt niet kunnen bereiken dan zijn wij zeer waarschijnlijk bezig met behandelen. U kunt dan altijd een bericht achterlaten; wij nemen dan z.s.m. contact met u op!

Online afspraak maken

 Komt u voor de eerste keer?

Of voor behandeling van een nieuwe klacht? Dan kunt u ook eenvoudig en veilig online uw afspraak inplannen! Gebruik hiervoor de Online Planner in ons Patiëntenportaal. U kunt hiermee direct een afspraak maken in onze agenda.

  • Klik op de 3 streepjes die rechts in de groene balk hieronder staan;
  • Klik vervolgens op [inschrijven];
  • Na het doorlopen van uw aanvraag ontvangt u van ons een e-mail met daarin de informatie over uw afspraak en het verzoek om uw opgegeven mailadres te verifieren.

 Komt u voor de eerste keer?

Of voor behandeling van een nieuwe klacht? Dan kunt u ook eenvoudig en veilig online uw afspraak inplannen! Gebruik hiervoor de Online Planner in ons Patiëntenportaal (helaas kan dit niet in Internet Explorer). U kunt hiermee direct een afspraak maken in onze agenda.

  • Klik op [inschrijven];
  • Na het doorlopen van uw aanvraag ontvangt u van ons een e-mail met daarin de informatie over uw afspraak en het verzoek om uw opgegeven mailadres te verifieren.

Vindt u geen geschikt moment of lukt het niet om online een afspraak te maken? Neemt u dan gerust contact op met ons op 0492-776379. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Ook als u een vraag heeft over uw afspraak of toch liever telefonisch een afspraak wilt maken, dan kunt u ons op dit nummer bereiken.

Uw afspraak annuleren of verzetten

Wilt u uw eerste afspraak verzetten? Dit kan ook via het Patientenportaal; gebruikt u hiervoor de link die u in uw eerste e-mail heeft ontvangen. Wilt u de eerste afspraak annuleren of een vervolgafspraak annuleren of verzetten, neemt u dan contact op met 0492-776379 of stuur een e-mail.

Let op: het annuleren of verzetten van een gemaakte afspraak kan tot 24 uur van te voren. Anders zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Contactformulier