Massage

Fysiotherapie Niek van Berlo geeft tevens sportmassages en reguliere massages. Deze massages worden uitsluitend gegeven door onze ervaren deskundige fysiotherapeuten. Zij staan allen ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister.

Massage heeft meerdere positieve effecten voor uw lichaam. Zo heeft het onder andere een belangrijke preventieve werking. De technieken die worden toegepast zorgen ervoor dat spanning en stress vermindert en normaliseert de lichaamsfuncties. De werking van de zenuwen en de doorbloeding in het gehele lichaam zal verbeteren. Massage  zorgt bovenal ook voor ontspanning, het geeft een gevoel van welbehagen en zorgt voor nieuwe energie.

Massage kan ook topsporters helpen om sportgerelateerde klachten en verschijnselen van vermoeidheid te verminderen. De therapeut masseert de spieren, waardoor de spanning en het melkzuur verminderen en ontwikkelde afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. De spieren kunnen zich sneller herstellen doordat bloed en zuurstof een impuls geven aan de spieren.

Heeft u last van stijve spieren of andere ongemakken en wilt u een losse massage van een gekwalificeerde therapeut met kennis en kunde op het gebied van het menselijk lichaam neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Tarieven massage 
30 minuten € 35,00