Trainen

Sport en gezonde leefstijl

Trainen

Bewegen is goed voor ons allemaal! Wij willen u graag helpen om meer in beweging te komen en te blijven zodat u zo fit en gezond mogelijk wordt en blijft. De training kan plaatsvinden onder deskundige begeleiding van een beweegadviseur, fysieke trainer of fysiotherapeut. Maar we bieden ook de mogelijkheid om zelfstandig te trainen. Plezierig trainen voor alle leeftijden in een kleinschalige en veilige omgeving.

Fysiofitness

Bent u bij ons onder behandeling geweest en wilt u na uw behandeling bij ons door trainen. Of bent u bij ons nieuw maar wilt u in een kleinschalige en veilige omgeving trainen. Dit kan onder begeleiding van een fysiotherapeut maar we bieden ook de mogelijkheid om zelfstandig te trainen.

Indien u een chronische aandoening hebt is vergoeding door uw zorgverzekering vaak mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zelfstandig trainen                                       € 30,- per maand ( dagen en tijden worden gepland in overleg)
Begeleid trainen (personal training)   Prijs en tijden op afspraak

Binnen ons centrum zijn er speciale groepstrainingen (duur 60 min.) die begeleid worden door een fysiotherapeut. Deze zijn trainingen zijn uitermate geschikt als u kampt met gezondheidsklachten zoals hart- en vaatklachten, diabetes en COPD. Maar ook als u geen lichamelijke klachten hebt maar deskundige begeleiding wilt kunt u deelnemen aan deze trainingen om aan uw fitheid te werken. Plezierig trainen voor alle leeftijden in een kleinschalige en veilige omgeving.

Indien u een chronische aandoening hebt is vergoeding door uw zorgverzekering vaak mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten
Voor aanvang van de groepstrainingen vindt er een intake plaats door een fysiotherapeut. De kosten hiervoor zijn € 20,-

1 maal per week € 75,- per 3 maanden
2 maal per week € 105,- per 3 maanden

Seniorenfit

Wilt u zich ook fitter en vitaler voelen?
Sporten en bewegen helpt u om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Het helpt u een goede conditie te behouden en uzelf lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat u langer de activiteiten kunt blijven doen die u graag doet. Speciaal voor senioren hebben we de trainingen betaalbaar gehouden.

SeniorenFit is een gevarieerde groepstraining van 30 minuten waarbij u op een ontspannen en gezellige manier o.l.v. een beweegadviseur werkt aan uw kracht, conditie, stabiliteit en lenigheid.

Kosten
1 maal per week € 45,- per 3 maanden
2 maal per week € 55,- per 3 maanden

Tijden
dinsdag en donderdag
10.00-10.30
10.30-11.00
11.00-11.30

Verantwoord trainen

Of u nu wel of geen lichamelijke klachten hebt bij ons kunt u terecht om aan uw fitheid te werken. We hebben een deskundig team dat samen met u werkt om uw persoonlijke trainingsdoelen te realiseren. Plezier en resultaat staan bij ons voorop. U kunt deelnemen aan een van de groepstrainingen of individueel trainen.