De praktijk

De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Deltaweg in Helmond. Hier naast station Helmond-Brouwhuis staat sinds 2015 een gezondheidscentrum waar diverse zorgverleners hun deskundigheid aanbieden vanuit een modern, multifunctioneel gebouw. 

Gezondheidscentrum Deltaweg staat op de grens van de wijken Rijpelberg en Brouwhuis en is hierdoor zeer goed bereikbaar en laagdrempelig. 

Er is voldoende parkeergelegenheid zowel aan de voorzijde als de achterzijde van het gebouw.

Wilt u een keer eens een kijkje nemen dan bent u van harte welkom!

Het team

Niek van Berlo Fysiotherapie is een kleinschalige,vooruitstrevende praktijk. Een praktijk waar u gemakkelijk binnen stapt en waar u nog persoonlijk en steeds door dezelfde therapeut geholpen wordt. De ervaren fysiotherapeuten Niek van Berlo en Ron van der Knaap staan voor u klaar. 

Wilt u snel en vakkundig geholpen worden? Neem dan contact met ons op.

niek van berlo
Fysiotherapeut / praktijkhouder

Fysiotherapeut met bijna 25 jaar ervaring. Zijn interesse en expertise ligt met name in de revalidatie van schouder- en knieletsels. Verder is hij als longfysiotherapeut bij Longnet en aangesloten en doet hij de revalidatie bij mensen met longklachten, hart- en vaataandoeningen. Medical Taping Concept; Mulligantherapie; Sportrevalidatie.
BIG-nummer 49048132204

ron van der knaap
Fysiotherapeut

Fysiotherapeut met 30 jaar ervaring. 

Ron is (sport-) revalidatie trainer / international academy sportscience, waarbij hij vooral wervelkolom ( McKenzietherapie) en enkel-knie-revalidatie uitoefent. Verder is hij orthopedisch-manueel therapeutisch geschoold ( NAOG); Mulligantherapie; McKenzie therapie. Voedingspecialist. Dry needling. BIG-nummer 59034147004