vanuit
gezondheidscentrum deltaweg

De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Deltaweg in Helmond. Hier naast station Helmond-Brouwhuis staat sinds 2015 een gezondheidscentrum waar diverse zorgverleners hun deskundigheid aanbieden vanuit een modern, multifunctioneel gebouw. Gezondheidscentrum Deltaweg staat op de grens van de wijken Rijpelberg en Brouwhuis en is hierdoor zeer goed bereikbaar en laagdrempelig. 

Er is voldoende parkeergelegenheid zowel aan de voorzijde als de achterzijde van het gebouw.

Wilt u een keer eens een kijkje nemen dan bent u van harte welkom!

over ons

De praktijk is in 1997 opgericht door fysiotherapeut Niek van Berlo en is vanaf 2015 gevestigd in Gezondheidscentrum Deltaweg in Helmond.

Als oud-wedstrijdatleet heeft hij grote affectie voor de sport en in het bijzonder voor de revalidatie van de (sportende)mens. Als medisch begeleider is hij ondermeer actief geweest voor de KNVB. Daarnaast heeft hij diverse cursussen op het gebied van training en revalidatie afgerond en begeleidt hij de COPD en Claudicatio Intermittens trainingsgroepen.

 

Naast praktijkeigenaar Niek van Berlo(BIG-nummer 49048132204) is fysiotherapeut Rob van der Plaat(BIG-nummer 19924943004) in de praktijk werkzaam.