Specialisaties

Hieronder vindt u een overzicht van onze specialisaties. 

ALGEMENE FYSIOTHERAPIE

Reken af met je lichamelijke klachten of blessures. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt direct geholpen worden. Is het nodig dan komen wij ook aan huis.
lees verder

MANUELE THERAPIE

Manuele therapie richt zich op het beter laten bewegen van gewrichten van de wervelkolom, armen en benen. Je kunt bij ons terecht voor manuele therapie volgens het Mulligan concept.
lees verder

SPORTFYSIOTHERAPIE

Sportfysiotherapie richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures voor zowel de recreatieve sporter, amateur of topsporter.
lees verder

CHRONISCHE ZORG

Voor fysiotherapie bij COPD en hart/vaatlijden hebben wij de juiste expertise in huis. Wij zijn aangesloten bij Longnet en Chronisch Zorgnet.
lees verder

OUDERENZORG

Ouderenzorg is bedoeld om ondersteuning te bieden aan mensen die bij het ouder worden meer en vaker last krijgen van verschillende aandoeningen. Het is erop gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren.
lees verder

MCKENZIE THERAPIE

De McKenzie therapie methode (MDT) is bekend geworden door de goede en zekere resultaten bij rug- en nekklachten al dan niet met uitstraling in benen of armen. MDT is een wetenschappelijke onderbouwde specialisatie in de fysiotherapie.
lees verder

MEDICAL TAPING

Medical taping is een methode waarbij felgekleurde elastisch tape (ook wel kinesiotape genoemd) wordt gebruikt om spieren in hun functie te ondersteunen. 
lees verder

DRY NEEDLING

Dry needling is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut door middel van een speciale techniek je spieren aanprikt, zodat deze snel en langdurig ontspannen raken. 
lees verder

Adresgegevens

Deltaweg 8

5709 AC Helmond

Contactgegevens

E-mail: info@niekvanberlo.nl

Telefoon: 0492-776379