Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis

Kunt u niet naar ons toe komen? Dan komen wij naar u. Onze fysiotherapeuten verrichten namelijk ook, indien nodig , behandelingen bij u thuis. Bent u slecht ter been, of heeft u therapie nodig voor of na een operatie, dan komen wij zeker aan huis. Of voor behandeling van chronische aandoeningen kunnen wij bij u thuis langskomen. Het uitstellen van een afspraak is niet bevorderlijk voor het herstel van de klacht. Daarom is het mogelijk om de behandeling thuis te laten plaatsvinden. Onze therapeut kijkt samen met u naar de verschillende mogelijkheden, zodat u zo spoedig uw dagelijkse werkzaamheden kan oppakken. Voor behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van de huisarts.

Er zijn genoeg redenen waarom het voor u lastig kan zijn om naar onze praktijk te komen. Bij sommige klachten is het echt noodzakelijk om thuis te blijven. Na een operatie van bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup. Ook bij andere (chronische) aandoeningen kan het beter zijn als u thuis blijft, bijvoorbeeld als u revalideert van een beroerte.

Wat is fysiotherapie aan huis?
Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, komt de fysiotherapeut bij u aan huis.

Behandeling
De fysiotherapeut probeert u binnen de mogelijkheden in uw thuissituatie zo goed mogelijk te helpen. Het doel is u zo snel mogelijk in een conditie te krijgen waarbij u zelf naar onze praktijk kunt komen om verder aan uw herstel te werken.

Kosten
Fysiotherapie aan huis valt onder de reguliere fysiotherapie. Wel heeft u hiervoor een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering krijgt u de behandelingen vergoed. Raadpleeg voor de zekerheid uw polis of vraag het na bij uw zorgverzekeraar.

Ook interessant

Revalidatie na coronabesmetting

Pre-operatieve screening

Orthopedische revalidatie

Fysiotherapie aan huis